WorkID

WorkID wil, door het efficiënt en effectief vaststellen van je eigen werkidentiteit, je kwaliteiten en motivatie optimaal tot hun recht laten komen. In iedere fase in je leven kom je voor keuzes te staan. Op school: welke richting en welke vakken. Wat wil ik worden, welk beroep. Later, als je werkt komt na een aantal jaren de volgende vraag. Wil ik dit eigenlijk nog wel. Wordt ik zo gelukkig? Allemaal verschillende vragen in verschillende fasen in je leven. Tijd voor een moment van bezinning.

WorkID wil helpen om hier duidelijkheid in te krijgen. Via gesprekken en zo nodig de inzet van studie- en beroepskeuzeonderzoeken, helpen we je inzicht te krijgen in je eigen mogelijkheden. Zo kun je de juiste beslissingen nemen voor de volgende fase in je leven. Door het vaststellen van de eigen identiteit begrijpen mensen waarom ze iets wel of niet (kunnen) doen. Waar ze, van nature, goed in zijn.

WorkID is een doelgerichte organisatie. Via een korte, maar efficiënte intake bepalen we wat nodig is om het juiste doel te bereiken. Dat houdt ook in wie gaat je helpen en waarmee. Samen gaan we voor het resultaat dat nog jaren werkplezier en voldoening zal geven. Twijfels over de juiste baan of werkomgeving worden weggenomen. Het doel wordt met eenvoudige middelen duidelijk gemaakt en gehaald.

WorkID is een netwerk organisatie van deskundigen, rondom Henk van Bemmel. Een ervaren arbeidsmarktdeskundige, die samen met de klant zoekt naar het juiste evenwicht tussen werk en privé. Zijn ervaringen als coach, projectleider en relatiebeheerder, combineert hij samen met de kennis van de regionale arbeidsmarkt. Dit leidt tot een resultaatgerichte aanpak die prettig aanvoelt. Hij combineert dit alles met relativeringsvermogen en een flinke dosis humor.